20 Eylül 2011 Salı

Seyircisiz Maça Giriş Kuralları (UEFA-TFF-IFFHS)

Fenerbahçe-Manisaspor arasında oynanacak Turkcell Süper Lig 3.Hafta müsabakası için aşağıdaki kuralların uygulanacağı TFF-UEFA ve IFFHS tarafından futbol kamuoyunun dikkatine sunulur.

1. Maça gelecek evlenmemiş veya boşanmış hanımlardan soyadları A-K arası olanlar MARATON Alt tribüne ,soyadları L-V arasında olanlar Fenerium ALT tribüne gireceklerdir.Soyadları Y-Z arası olanlar ile ilgili karar maç saatinde verilecektir.

2.Evli Kadınlar eşlerinden aldıkları izin kağıtları yanlarında olduğu halde MARATON üst tribüne gireceklerdir.Soyadı ayrımı yapılmayacak olup,evlilik tarihlerine göre oturacaklardır.Yeni evliler en arkaya,eski evliler en öne şeklinde...Evlilik cüzdanı getirilmesi tartışmaların önüne geçmesi amacıyla yararlı olacaktır.

3.Evli olup ancak eşleriyle "şiddetli geçimsizlik,fikir ayrılığı,farklı dünyaların insanı olma" gibi sebeplerle boşanma arifesinde olanlar da MARATON üst tribünde oturabileceklerdir.Cinsel isteksizlik ,eşine ilginin kaybolması,bir başka kadın(işyerinde duygusal yakınlaşma,sanal ortamda ilkokuldaki arkadaşıyla flört de dahil) gibi sebeplerle boşanma arifesinde olanlar ise Fenerium ÜST tribünde takımlarını destekleyebileceklerdir.

4. Anneleri refaketinde gelecek çocuklardan TC kimlik numarası son rakamı çift olanlar,aşı karnelerini TFF merkez binasından onaylatarak maça alınacaklardır.TC Kimlik numrası son rakamı tek olanlar için aşı şart yoktur.

5.Spor Sahalarında yaralanmaları önlemek amacıyla sivri topuk ,dolgu topuk,spor ayakkabı ,sandalet ile maça gelecek hanımlar maça alınmayacak olup TFF tarafından ücretsiz terlik verilecektir.Terlikler kimlik karşılığı Salı Pazarındaki TFF stadından temin edilecek olup,37-38 numaralarda yoğunluk olacağı düşünülerek bu numara terlikler ilçe emniyet müdürlüklerinden alınabilecektir.

6.Kaç haftalık olursa olsun hamile hanımlar maça alınmayacak olup,maça gelecek tüm hanımların (evladım ben kaç yaşındayım ne hamileliği,terbiyeli ol tarışması yaşanmaması için tüm hanımlar yazdık.LA) diledikleri sağlık kurumundan "hamile değildir" raporunu yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

6.TFF tüm futbol paydaşlarına iyi maçlar diler !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder