19 Eylül 2011 Pazartesi

Fenerbahçe'ye Büyük Tuzak!

Türk futbolunu önemsiyormuş kisvesi altında Fenerbahçe'ye büyük bir tuzak hazırlayan Türkiye Futbol Federasyonu'nun maskesini Fenerbahçe'nin deneyimli teknik heyeti düşürdü.

Hepimiz okul yıllarından çok iyi hatırlarız ki, ne zaman sınıf maçını kızlar izlese, ister futbol olsun ister basketbol, sınıfın en güvendiği isimler performanslarının dışına çıkar ve kızlara gösteriş yapacağım derken maçın içine ederler.

Lütfi Arıboğan'ın basketbol yıllarından aşina olduğu bu fikirden yola çıkan TFF, seyircisiz maç deneyimi artan ve artık puan kaybetmeyen Fenerbahçe'ye tribünlere dolduracağı kadın taraftarla tatsız bir sürpriz hazırlığı içine girdi. Özellikle takımdaki genç oyuncuların tribünlerdeki kadınlardan etkilenerek gösteriş yaparak takım oyunundan uzaklaştırılması hedefleniyordu.

Kocaman Tuzağı Bozdu

Takımdaki futbolcularıyla yakın iletişimde olan deneyimli teknik adam, Can Bartu Tesisleri'nde odalarını ziyaret ettiği futbolcularının Şaolin Rahipleri'nin futbol hareketlerini izlediğini farketti. Derhal mobil iletişim cihazlarında ve tablet bilgisayarlarda bir arama yaptırtan Kocaman, arama sonucunda birçok akrobasi videosuna ve sokak futbolu hareketine rastlayınca teknik heyeti hemen toplantıya çağırdı.

Yardımcılarıyla yaptığı toplantı ardından kararını açıklayan Aykut Kocaman, "Federasyon bizi yarış dışı bırakmak için türlü yöntemler sergilemeye devam ediyor; ancak, iki gün boyunca tesislerimizde bayan taraftarlarımızın önünde yapacağımız idmanlarla Manisa maçına hazır hale geleceğiz" dedi.

Futbolcuların elektronik cihazlarındaki tüm spektakülar videolar silinirken, kaptan Alex'ten de kimseye yeni bir numara öğretmemesi için özel ricada bulunuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder