6 Eylül 2011 Salı

O Yemeğin Detayları

Türk takımı Fenerbahçe'nin uluslarası mahkemeye yaptığı başvuru karşısında nasıl bir savunma yapacaklarını belirlemek için yemekli toplantıda buluşan üst düzey pozisyonlardaki, mega yetkili, hiper etkili, süper tepkili, futbol sevdalısı, has fransızlarla işbirliği yapan sonradan olma fransızların yemeğiyle ilgili detaylar Deli Kanarya'da...

Yazılı ve görsel basın organları toplantı sonrası yapılan açıklamalara odaklanmışken, gözükmeyeni gören, söylenmeyeni duyan Deli Kanarya yemek menüsünü ele geçirdi. İşte tarihi yemeğin menüsü:

Soğuk Başlangıç:
Fransız Usulü Eşek Ziki
Söğüşlenmiş ve fransız şarabında bekletilmiş ince dilimlenmiş eşek organı, bezelye püresi, kıyılmış taze soğan ve kereviz sapı ile 


Ara Sıcak:
Dana Boqué Graten
Taze sıçılmış dumanı üstünde angus boku, güveçte, beşamel sos ile


Salata:
Şefin Minik Şeyi Salatası
Tabağa dikine sıralanmış minyatür mantarlar, kenarında fırınlanmış bıldırcın testisleri, soğutulmuş katır dölü sosuyla


Ana Yemek:
Goethe de Paris
Kızarmış milföy dilimleri üzerinde, siyah zeytinle süslenmiş, ızgara kuzu götü


Tatlı:
St.Finger
"Aziz Parmağı" olarak da bilinen geleneksel türk tatlısı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder