23 Ağustos 2011 Salı

Kitap Dünyası-Yeni Çıkan Yayınlar


YALAN ANSİKLOPEDİSİ – FEZLEKE
3 cilt, 800 sayfa
-Police Organized Department fezlekelerinden yola çıkarak hazırlanan dünyanın ilk yalan ansiklopedisini ibretle okuyacaksınız.
-Yalanı oluşturan unsurlar, iftira, çamur at izi kalsın ve bok at-medyaya servis et- gerisine karışma alt başlıklarıyla zenginleştirilmiş özenli bir çalışma.
-Taraftarın kutsal kabul ettiği değerlere nasıl saldırılır, yöneticileri ve en sevilen futbolcusu hangi yöntemlerle pisliğe bulaştırılır, sabır taşı nasıl çatlatılır ve bu yalanların içyüzü nedir sorularına cevap veren emsalsiz bir eser.
-Söylenen yalanlar, yalanları yalanlamalar, beş maçın sonucunu biliyorduk demeler, ben öyle dememiştim demeler, inleyen nağmeler.
-Kargaların bile gülmekle kalmayıp, kıçlarıyla da kahkaha attığı, yuuh, çüşş ve ohaa nidaları arasında okunacak bir başyapıt.
-Rakibimizin düşmesini istemeyiz ama anam avradım olsun temiz futboldan yanayım, kanaatle bile takım düşürülür, bundan ala delil mi olur yapmışlar işte gibi tarihin en baba yalanları… 
HEPSİ YALAN ANSİKLOPEDİSİ'NDE !

1 yorum:

  1. Dostoyevski bile insan ruhunun pisliklerine bu kitaptaki kadar vakıf değil, heeeeey, nerde kaldı ki yeraltından notlar?

    YanıtlaSil