28 Şubat 2012 Salı

1 Milyon Dolar Nerede?

"İddianamede, GS Spor Kulübü Derneği’ne ait hesap dökümleri incelendiğinde 16 Mayıs 2006’da 1 milyon 23 bin 100 dolarlık kasa çıkışının görüldüğü, bu tutarın 23 bin 100 dolarına makbuz kesildiği ancak 1 milyon dolarlık çıkışın belgelendirilmediği anlatıldı."

Aynı iddianamede o dönemde GS Spor Kulübü yöneticisi olan Adnan Polat'ın bu paranın Rigobert Song'a ödendiği şeklindeki ifadesi de belgelerle çürütülüyor. Bu durumda Sayın Adnan Polat'ın 1.000.000 Dolar'ın nasıl buhar olduğuyla ilgili tatmin edici bir açıklama bulması gerekiyor.
Deli Kanarya olarak Adnan Polat'ı camiası gibi yüz üstü bırakmıyor ve yardımına koşuyoruz. İşte bakın 1.000.000 Dolar nasıl buhar oldu...

Altenatif 1:
"Biz Eurovision şarkı yarışması için Ajdar'ı destekleme kararı almıştık. Sony Music'le anlaşıp Ajdar'a fransızca şarkı yazdırmak gibi bir planımız vardı. Türkiye'nin fransızca bir şarkıyla temsil edilmesine sponsorluk etmek için de GS Spor Kulübü kasasından Sony Music'e 1 milyon dolarlık bir ödeme yaptık. Ama sonra Ajdar Si bemol diye diretince biz de Fa diyez olması için ısrarcı olunca proje yattı, paramız da Sony'de kaldı malesef."

Alternatif 2:
"Hani halıları süpürken halının kıllarının yönü vardır; bir taraftan kayar gider, diğer taraftan takılır. İşte Japon bir şirket bize yönlendirilmiş çim yaptığını iddia ederek geldi. Ali Sami Yen'e ekeceğimiz çimlerle, Gassarayımızın atak yaptığı kaleye doğru top akarak gidecek, diğer yönde takılacaktı. Bu proje için bizden 900.000 Dolar istediler. Japonyadaki örneklerini görmek için 100.000 Dolar harcayarak çeşitli seyahatler yaptık. İkna olduk ve Ali Sami Yen'e tohumları ektik. Şanssızlık bu ya, tohumlar iklimi veya toprağı sevmedi. Resmen 1 milyon dolarımız toprak altında kaldı malesef."

Alternatif 3:
"GS Spor Kulübü yıllardır altyapıya vediği önemle anılmaktadır. Afrikalı oyuncuların avrupa liglerindeki performansını görünce afrikalı genç yeteneklere burs verip onları İstanbul'daki tesislerimizde yetiştirmek istedik. Bu şekilde 35 çocuğu ülkemize getirdik, besledik, eğittik, futbol öğrettik. Aşağı yukarı 1 milyon dolarlık bir harcama yaptık. Sonra bu çocukların bazıları Rolex satışı işine girdi, bir kısmı müzik grubu kurup Fransa'ya yerleşti, dans grubu kuranlar bile var. Çocukların geleceğine katkımız olduğu için çok mutluyuz ama olan kulübümüzün 1 milyon dolarına oldu."

Alternatif 4: (En gerçekçi olan alternatif)
"Bir gün kulübümüze bir e-mail geldi. Mailde diyor ki 'Ben afrikalı bir prensim, babam diktatör olduğu için iç savaş sonrası servetimize el koymak istiyorlar. Bana yardımcı olursanız yardımınızı mislisiyle ödemeye hazırım.' Biz de yönetim olarak durumu değerlendirdik ve mesajda talep edilen 1 milyon doları belirtilen hesaba gönderdik. Sonra prensten malesef ses çıkmadı, iç savaşta öldürüldüğünü tahmin ediyoruz. GS Spor Kulübü'nün 1 milyon doları afrikalı isyancıların elinde malesef."

26 Şubat 2012 Pazar

2012 Oscar Ödülleri

EN İYİ ERKEK OYUNCU
İşte adaylar...
Lütfi Arıboğan - "Cornu ile Yemek"
Yıldırım Demirören - "Fenerbahçemiz"
Mehmet Ali Aydınlar - "Gizlenen Belgeler"
Michel Platini - "Sıfır Tolerans"
Sadri Şener - "Bana Kupamı Verin"


ve kazanan...
Sadri Şener - "Bana Kupamı Verin"


EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU
İşte adaylar...
İlhan Helvacı - "Cornu ile Yemek"
Erman Toroğlu - "The Müşteki"
Pierre Cornu - "Sıfır Tolerans"
Erdoğan Bayraktar - "Bana Kupamı Verin"
Şenez Erzik - "Aday Değilim"


ve kazanan...
Erman Toroğlu - "The Müşteki"


EN İYİ KURGU
İşte adaylar...
Lütfi Arıboğan - "Kozmik Oda: Sır Kapısı"
Mehmet Ali Aydınlar - "Gizlenen Belgeler"
Yıldırım Demirören - "Fenerbahçemiz"
Adnan Öztürk - "Nyon'a Giderken"
Zekeriya Öz - "Temiz Kramponlar"


ve kazanan...
Lütfi Arıboğan - "Kozmik Oda: Sır Kapısı"


EN İYİ YÖNETMEN
İşte adaylar...
Sepp Blatter - "Sıfır Tolerans"
Mehmet Berk - "Temiz Kramponlar"
Serhat Ulueren - "The Müşteki"
Ünal Aysal - "Yangına Üflemek"
Sadri Şener - "Bana Kupamı Verin"


ve kazanan...
Ünal Aysal - "Yangına Üflemek"


EN İYİ FİLM
İşte adaylar...
UEFA Productions - "Sıfır Tolerans"
Hamsi&MısırUnu Films - "Bana Kupamı Verin"
Kanaltürk TV - "The Müşteki"
Özel Yetkili Yapımcılık - "Temiz Kramponlar"
Galatasaray Pictures - "Yangına Üflemek"


ve kazanan...
Özel Yetkili Yapımcılık - "Temiz Kramponlar"

24 Şubat 2012 Cuma

20 Şubat 2012 Pazartesi

TFF Başkan Adayları

VARYEMEZ AMCA
"Futbol endüstrisinin geldiği nokta ortada; yayın gelirleri ve sponsorluk gelirlerinin savrukça harcanmaması için en doğru başkan adayı benim! Levent'teki TFF binasına dev bir para havuzu yaptıracağım, her gün havuzun içinde yüzeceğim. Paralar, paralar, ooo paralar... Haa ne diyordum? Evet türk futbolu, kesinlikle çok önem veriyorum futbolumuza. Çok paradan bahsediyoruz di mi? Ovvv! Kesinlikle adayım. Yeğenlerim duymasın..."


VOLTRON
"Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı, one-man-show yapılacak mevki değildir; futbol da takım oyunudur, futbolu yönetmek de... Ben sarı aslan! Ben mavi aslan! Ben yeşil aslan! Ben kahverengi aslan! Ve kırmızı aslan ben de başı oluşturuyorum! Futbol! Futbol! Futbol!!! Ekibimiz biraz aslan ağırlıklı olduğu için Fenerbahçelilerin tepkisini çekebilir ama UEFA'nın robot canavarlarına karşı bize güvenmekten başka çareleri yok... Işınnnnn Kılıcıııııııı!!!!"


CİN ALİ
"Malesef önüne gelenin TFF Başkanı olmak için aday olduğu bir dönemdeyiz. Bunlar, topu görseler bomba zannederler, çok yazık. Halbuki ben 40 yıldır top atıp topu tutmak işindeyim. Babam bana 'Ali topu tut' dediği gün beni federasyon başkanlığına kadar götürecek kaderim yazılmıştı. Ben de görevden kaçmayacağım ve ekibimle birlikte göreve talibim. Asbaşkan olarak berber fil ile görüşüyorum beni kırmayacağına eminim. Bak bu top, basın bunu yaz."


YAKARİ
"Şimşek benim federasyon başkanı olmamı çok istiyor, di mi Şimşek?"
"Aheiahhaeiihaaaheiieaahei"
"Gördünüz mü nasıl da kişniyor! Ayrıca Büyük Kartal da benim başkan olmamı destekliyor, di mi Büyük Kartal?"
"Kukurikuuuu kukurikuuu"
"Kunduz arkadaşların desteği de inanılmaz. Kitlelerin meydanlarda 'Sardu Yakari, Sardu Yakari' diye bağırdığını görür gibiyim."
HE-MAN
"Lütfen! Bu iş çocuk oyuncağı değil. UEFA'nın karşısında ürkek Prens Adam olup, kulüplerin karşısına geçince He-Man pozları yapacak adam değilim. İskeletoru da, Platini'yi de yola getirmeye talibim. Göööölgelerin Gücü Adınaaaaaaaaaaa! He-Man! Hemen İlhan Helvacı'yı görevden alıyorum ve Orko'yu Nyon'a gönderiyorum. Orko 'çocuklar bugün...' diye mesaj vermeye bayılır, UEFA'ya da gereken mesajı verecektir. Güüüüüüüüüç Bende Artıııııııık!!!!"
ATOM KARINCA
"Güç yarışına gireceksek, herkesle yarışmaya hazırım. Attttttoomm karınca geliyor! Türkiye Futbol Federasyonu'nun benim gibi çalışkan, becerikli ve güçlü bir başkana ihtiyacı var. Ayrıca, Türkiye'ye döndüğüm gün Rıza Çalımbay'la da görülecek bir hesabım var. Ama öncelikli hedefim UEFA'yı dize getirmek. Azgın Pire'nin başına gelenleri hepiniz biliyorsunuz, Platini'nin de sonu Azgın Pire'den farklı olmayacak... Atttooooommm karınca geliyor, atttoommm karınca!"
DEĞERLİ
"Kıh kıh kıhh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıhh kıh kıh kıh kıh kıhh kıh kıh kıhh kıh  kıh kıh kıhh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıhh kıh kıh kıhh kıh kıh kıh kıhh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıhh kıh kıh kıh kıh kıh kıhh kıh kıh kıh kıhh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıhh kıh kıh kıh kıhh kıh kıh kıhh kıh kıh kıhh kıh kıh kıh kıhh kıh kıh kıh kıh kıhh kıh kıhh kıh kıh kıh kıh kıhh kıh kıh kıh kıhh kıh kıh kıh kıh kıh kıh kıhh kıh kıhh kıh kıh kıh kıh kıh kıhh kıh kıh kıh kıh kıh"

19 Şubat 2012 Pazar

UEFA'dan İstekler Paketi


Fatih Hoca'ya Freeshop'dan 6'lı toblerone alalım mı ? Lütfü çok içtin !
Evet Beyler,İsteklerinizi okuduk.Her hafta buraya kadar zahmet ediyorsunuz.Şöyle toparladık
1) Avrupa Kupalarına Türk takımlarını almayın.Bizi Fransa kontenjanından alın fikrini Platini Sarkozy'e soracak...

2) Hayır,Puan silme 8 yıl boyunca değil ! O 8 yılı sizin arkadaş Huelvajı uydurmuş.

3) Tamam U-14,U-15 ve tüm U maçlarını futbolda şiddeti önlemek için oynatmayın diye talimat veriyoruz.

4) Şike yapanlardan puan silinsin,yapmayanlara eklensin fikri ilginç.İcra kuruluna soracağız.

5) Silivri'de ve Çağlayan'daki duruşmalar da seyircisiz olsun konusu bizi aşar.

6) Hassasiyetinizi anlıyor ve 6'yı atlıyoruz... 

7) UEFA kupası alanlara her Mayıs'da tören yapılsın fikrine Platini de sıcak.

8) UEFA sizin hisselerinizi destek için alamaz,böyle bir uygulama yok.

9) Musa Sow ,Stoch ,Alex için "mazot kaçakçılığı" yapıyor ceza alsınlar demişsiniz ama benzin fişi yeterli değil başka kanıt da gerek...

10) Play-off maçları UEFA markasının imajı için Asya kıtasındaki statlarda oynanmasın isteği OK !

11) CAS'a başvuranlardan -25 puan silinmesine Platini de çok sıcak bakıyor!

12) Mösyö Erzik için desteğinize teşekkürler...

Unutmadan ,Cornu'nun da selamı var,yengesini Bern'de sigorta hastanesine yatırmaya gitti,onun için gelemedi...İstanbul'a geleceğim çekeriz kafaları diyor...

17 Şubat 2012 Cuma

Neden 2 İddianame Hazırlandı?

Neden savcılık 2 iddianame hazırladı? Çünkü savcılık ilk duruşmadan kupon yatsın istemedi. Bir iddianamede garanti giderken, diğerinde sürpriz aradı. 


Örneğin,
"Korcan'ın zaten ağabeyi var. Ağabey için 1,05 veriyor; ama ablası sürpriz olur 2,40'la ablayı ikinci iddianameye yazarım, kaçırmam..."


"Araba hediye edildi dersek, herhangi bir araba olabilir tutma ihtimali yüksek. Araba hediyesi 1,20 iddaa'da. Ama Mini Cooper deyince 1,80'e kadar çıkıyor, ikinci iddianamede rahatlıkla denenebilir..."


"Bir maçın skorunu bilmek çok da zor değil. 'Bir maçın skorunu biliyorduk' iddaa'da 1,15'e kadar düşmüş. Biraz risk alıp 'son 5 maçın skorunu biliyorduk' diye ikinci iddianameye yazıp 3,45'lik sürpriz aramayı tercih ederim..."


"1-2 maç için herkesi yargılayabilirsin; 'Bir maçta şike var' iddiası 1,05 oranıyla oynanmaya değmez. Ya '19 maçta şike var' diye 3,70'i yazıp bomba iddianame yapacaksın, ya da 'silahlı suç örgütü' iddiası 4,10 veriyor ikinci iddianamede bunu deneyeceksin..."


"İsteyen menajer isimlerini iddianameye yazabilir ama en popüleri bile 1,30'dan fazla vermiyor. Ben olsam Aziz Yıldırım'ı 6,60'lık oranıyla ikinci iddianamenin tepesine yazardım. Bu riski almak istemeyen 'İlhan Ekşioğlu veya Şekip Mosturoğlu' diye çifte şans deneyebilir, neden olmasın..."

15 Şubat 2012 Çarşamba

Fener'e Bir Ceza Daha

(DKHA-Özel) Fenerbahçe taraftarlarını Silivri'ye taşıyan otobüslere ceza yağdı !
Şöför Kırmızı Giymiş,Hafifletici sebep...
İşte ,gelen ilk bilgilere göre Fenerbahçe'ye yakan 5 dev hata:

1) Araç plakasını Kapatmışlar !
2) Ayakta yolcu taşımışlar !
3) Ligde 1.sırada Galatasaray'ın bulunmasına rağmen ön cama yanıltıcı "01" işareti asmışlar !
4) Araç içinde cep telefonu ile konuşulmuş !
5) Taşıt pulu camda yer almıyor belki de hiç alınmamış !

Not: : Hava sisli olduğu halde farların yakılmamış olması raporda yer almadığı için ceza verilemeyecek,belki bir miktar para cezası gelebilir...

Buna göre bu 5 dev hata yüzünden Çağlayan Adliyesi'ndeki duruşmalar 2 gün taraftara kaptılacak sadece çocuk ve bayan taraftarlar gelebilecek.

Konu ile ilgili  sitesinde bir açıklama yapan GS kulübü şu görüşlere yer verdi :

Tarafı olmadığımız bir konuda fikir beyan etmek istemiyoruz.Kimsenin ceza almasını da istemiyoruz.

Ancak kulübümüzün Silivri,Kumburgaz,Selimpaşa ,Çorlu'da devam eden hiç bir davası olmadığı gibi daha önce de olmamıştır, bir otobüs organizasyonu da yoktur.Görüntüler dehşet verici .Sorumlu ve etik kurallara uyan bireyler olarak Trafik Canavarlarına dur diyoruz.Karayolları Genel Müdürlüğü, Yunuslar ve tüm trafik polislerini görevlerini yapmaya davet ediyoruz.Eğer bizler bu önlemleri almazsak ve yurtdışına giden binlerce otobüs ve TIR'a ceza gelirse bunun bedelini kim ödeyecek ?

Davaların süratle bitirilip cezaların daha da süratle verilmesini ve artık böyle ilkel görüntüler yerine futbolun çağdaş güzelliklerini konuşmayı bekliyoruz ve istiyoruz.Tüm futbol paydaşlarına saygılarımızla

8 Şubat 2012 Çarşamba

İdrarda Gizlenen Gerçekler, Shaqiri Türkiye'de

Türkiye'ye gelirken "doping testi yapılmaması" şartıyla imza atan Diana Taurasi'nin aylar sonra ilk kez idrar örneğinde yapılan inceleme sadece basketbol takımıyla ilgili değil, tüm Galatasaray camiasını şok edecek bir gerçeği ortaya çıkardı. 


Daha önce  anlaşma sağlanamadığı gerekçesiyle transfer edilmediği açıklanan Xherdan Shaqiri, toz şeklinde yurda sokularak futbol ve basketbol takımlarının yemekleri yoluyla kanlarına karıştırılmış. Oyuncunun idrarında çok miktarda Shaqiri'ye rastlanırken, bu uygulamanın 15 Alex ve 32 Stoch eden Shaqiri'nin üstün yeteneklerinin oyunculara geçmesi için yapıldığı zannediliyor. 


Xherdan Shaqiri:"Gulp, gulp, gulp!"

Kelly Bryant, Galatasaray Kadın Basketbol Takımında

B.Tulun: "Yaz aylarında Beşiktaş'ın büyük çabasına rağmen getiremediği Bryant'a, sarı kırmızılı formayı giydireceğiz. Hem de kendisini erkek takımımızda değil, avrupa şampiyonluğunu hedefleyen Galatasaray Medical Fark Kadın Basketbol Takımı'mızda oynatacağız. Bunun için tüm işlemler tamamlandı, oyuncu ve menajerinin ardından eşini de bu operasyona ikna ettik. Elbette bunda Galatasaray isminin büyük etkisi oldu. Ufak (veya çok ufak olmayan) pürüzleri de halledince Kelly Bryant, İstanbul'a gelecek. Kelly aramıza katıldıktan sonra, ligde iki kere mağlup olduğumuz Fenerbahçe'ye playofflarda hiç şans tanımayacağız."
Kelly Bryant: "Sarı kırmızılı formayı giyeceğim günü iple çekiyorum"

3 Şubat 2012 Cuma

Aydınlar'dan Gizlenenler

Futbol paydaşlarının maskesini düşürüyoruz ve Mehmet Ali Aydınlar'dan gizlenen tüm gerçekleri açıklıyoruz:


"Süper Kupa'yı Almanya'da oynattık diye söylediler, ama hala oynanmamış. Benden gizlediler..."

"Taçtan ofsayt olmuyormuş; bunu şimdi duyuyorum."

"Fenerbahçe'nin ilk renkleri sarı-beyazmış. Hemen doğruluğunu araştırdım, şaştım kaldım, bilmiyordum."

"Eski hakem Serdar Çakır, elit hakemimiz Cüneyt Çakır'ın babasıymış, nereden bileyim!? Soyadından şüphelenmiştim ama..."

"Hidayet, Lütfi'den daha çok milli olmuş. İyi de Sayın Arıboğan her fırsatta en çok milli olduğunu söylüyordu. Kendisine nasıl güvenebilirim?"

"Kapıcı, 'aidat makbuzunu yengeye bıraktım' dediğinde, hemen sordurttum, gerçekten ayın 1'inde makbuz gelmiş."

"Şimdi öğreniyorum ki, 'van pörsınt' demek 'yüzde bir' demekmiş. Bay Cornu sorduğunda 'yemeği ödemek istiyormuş' diye tercüme ettiler, ben de 'No No No' diye bayağı ısrarcı oldum. Pişmanım!"

"Bir devekuşunun saatte 120km hız yapabildiğini biliyor muydunuz?! Peki ben niye bilmiyorum!?"

"Tavukgöğsü tatlısının içinde gerçekten tavuk eti varmış. Yıllarca kandırıldığıma inanamıyorum. Bilsem yer miydim hiç!"

"Kimseye güvenim kalmadı!"

1 Şubat 2012 Çarşamba

Galatasaray'ın KAP'a Bildirimi

Geldi torun bitti sorun...
Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama: 

"Necati Ateş artık 32 yaşına gelmiştir.Silahlık dahil nöbet tutmayacaktır.Bu durum sözleşmesine kendi isteği üzerine 3 kez yazılmıştır.

Bu arada transfer mevsimi kapandı,uzunca bir süre size bildirimde bulunamayacağız. Gelmeyen oyunculardan ötürü yalan-yanlış beyanla sizi kırdıysak özür dileriz.

Gelecek sezon için Drogba-Şakiri-Doka-Amrabat-Borges-Mendes-Muchos-Gracias ile ön görüşmelere başladık bile...KAP'ın değerli üyeleri yanlış anlaşılmasın ama Fenerbahçe'nin puanı yine de silenecek diye duyduk,aklınızda olsun"