17 Şubat 2012 Cuma

Neden 2 İddianame Hazırlandı?

Neden savcılık 2 iddianame hazırladı? Çünkü savcılık ilk duruşmadan kupon yatsın istemedi. Bir iddianamede garanti giderken, diğerinde sürpriz aradı. 


Örneğin,
"Korcan'ın zaten ağabeyi var. Ağabey için 1,05 veriyor; ama ablası sürpriz olur 2,40'la ablayı ikinci iddianameye yazarım, kaçırmam..."


"Araba hediye edildi dersek, herhangi bir araba olabilir tutma ihtimali yüksek. Araba hediyesi 1,20 iddaa'da. Ama Mini Cooper deyince 1,80'e kadar çıkıyor, ikinci iddianamede rahatlıkla denenebilir..."


"Bir maçın skorunu bilmek çok da zor değil. 'Bir maçın skorunu biliyorduk' iddaa'da 1,15'e kadar düşmüş. Biraz risk alıp 'son 5 maçın skorunu biliyorduk' diye ikinci iddianameye yazıp 3,45'lik sürpriz aramayı tercih ederim..."


"1-2 maç için herkesi yargılayabilirsin; 'Bir maçta şike var' iddiası 1,05 oranıyla oynanmaya değmez. Ya '19 maçta şike var' diye 3,70'i yazıp bomba iddianame yapacaksın, ya da 'silahlı suç örgütü' iddiası 4,10 veriyor ikinci iddianamede bunu deneyeceksin..."


"İsteyen menajer isimlerini iddianameye yazabilir ama en popüleri bile 1,30'dan fazla vermiyor. Ben olsam Aziz Yıldırım'ı 6,60'lık oranıyla ikinci iddianamenin tepesine yazardım. Bu riski almak istemeyen 'İlhan Ekşioğlu veya Şekip Mosturoğlu' diye çifte şans deneyebilir, neden olmasın..."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder