14 Ocak 2012 Cumartesi

Bu Da Mı Şike Değil?

Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan maçta Fenerbahçe Universal'in Vakıfbank'ı 3-1 yenmesi üzerine açıklama yapan Sadri Şener esti gürledi:
"Herkes futbola odaklanıyor ama esas Fenerbahçe'nin voleybol maçlarının incelenmesi gerekiyor. 13 maçtır maçları 3-0 veya 3-1 kazanıyorlar! Böyle birşey olabilir mi? Zorlanmadan kazanıyorlar, 1-0 veya 2-1 kazandıkları hiç maç yok... Şüphe götürmez bir durum var ortada, haftaya Eczacıbaşı karşısında da 3 set alırlarsa yetkililerin nasıl bir tavır takınacağının takipçisi olacağız. Tamam kaybetmiyorlar ama bari birkaç maçları berabere bitsin. Korrkunç bir durum!"

Zehir zemberek açıklamasının ardından Trabzonspor'un voleybolla ilgili planlarının sorulması üzerine Başkan Şener şunları söyledi:

"Voleybolda takım isimleriyle ilgili bir sınırlama bulunmuyor, dolayısıyla yapacağımız çalışmalar neticesinde Trabzonspor ismine rahatlıkla bir yer bulabileceğimizi düşünüyoruz. Önümüzdeki sezon Vakıfbank Güneş Sigorta Trabzonspor Türk Telekom ismiyle yarışabiliriz, neden olmasın? Takım ismi uzun olabilir dediler bana, Trabzonspor Kuru Kahveci Mehmet Efendi ve Mahdumları alternatifini de düşünüyoruz."

2 yorum:

  1. Biz ooynuyoruz kardesim siz oynuyormusunuz?da kazanasiniz iste fenerbahcenin acik ara fark la onde oldugu belli oyle olsaydi bunun icin de yeni bir dava baslatilacakti...

    YanıtlaSil