30 Ocak 2012 Pazartesi

Şok İddia "1000 Kere Şike Yapmışlar"

İşte bu belge Trabzonspor'un cam simidi olacak !


Gol atan Stoch'a da tepki büyük !


Trabzon'un "Hangi kulüp 1000 kere maç kazanır ? İnanılır gibi değil .Önce 17'de 16 şimdi de bu...Etik Kurulu raporunu acilen bekliyoruz" açıklaması üzerine apar topar toplanan Fenerbahçe yönetiminin de çark edip puan silmeye (-25 gibi) razı olacağı bazı yöneticilerin istifasının ceplerinde olduğu konuşuluyor.


UEFA, konu ile ilgili gazete haberlerini kendilerine hala göndermeyen Galatasaray yönetimine ihtar veya kınama cezası verebilir. Gazeteler ulaştıktan sonra Türkiye'nin 19 ile 1000 maç kupalardan men edilmesi de söz konusu.


Akil adamlar da konuya tepkili :

Hektor Kuper ile baba-oğul gibiyiz.Etik kurallar ve Serdar Ortaç olmazsa olmazlarım
Fenerbahçe'nin en son Türkiye kupasını aldığında finalde yendiği takımdan 1000.galibiyeti de alması çok çok düşündürücü.


İlla bir şey vardır,şöyle yapılsın,ceza verilsin  diyemem ama uluslararası etik kuralları neyi gerektiriyorsa o yapılsın...Siz yapmazsanız UEFA yapıyor işte ! Şampiyonlar Ligine son anda almıyor !


"Mersin küme düşecek" haberlerine bugüne kadar inanmamıştık artık inanıyoruz...

Hector Cuper,"bu nasıl lig ,şikeciler neden düşürülmedi ?" diye sorduğunda yüzümüz kızarıp cevap veremedik.Elin yabancısının gördüğünü biz 7 ayda göremedik.Yazık !

Hedefimiz 5'de 5 yapmak,Basketbol şubesi kuruyoruz.Lütfü bey eski basketbolcu bize destek olacak.Salonumuzun temeli için U demir aldırdık... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder