30 Ocak 2012 Pazartesi

Şok İddia "1000 Kere Şike Yapmışlar"

İşte bu belge Trabzonspor'un cam simidi olacak !


Gol atan Stoch'a da tepki büyük !


Trabzon'un "Hangi kulüp 1000 kere maç kazanır ? İnanılır gibi değil .Önce 17'de 16 şimdi de bu...Etik Kurulu raporunu acilen bekliyoruz" açıklaması üzerine apar topar toplanan Fenerbahçe yönetiminin de çark edip puan silmeye (-25 gibi) razı olacağı bazı yöneticilerin istifasının ceplerinde olduğu konuşuluyor.


UEFA, konu ile ilgili gazete haberlerini kendilerine hala göndermeyen Galatasaray yönetimine ihtar veya kınama cezası verebilir. Gazeteler ulaştıktan sonra Türkiye'nin 19 ile 1000 maç kupalardan men edilmesi de söz konusu.


Akil adamlar da konuya tepkili :

Hektor Kuper ile baba-oğul gibiyiz.Etik kurallar ve Serdar Ortaç olmazsa olmazlarım
Fenerbahçe'nin en son Türkiye kupasını aldığında finalde yendiği takımdan 1000.galibiyeti de alması çok çok düşündürücü.


İlla bir şey vardır,şöyle yapılsın,ceza verilsin  diyemem ama uluslararası etik kuralları neyi gerektiriyorsa o yapılsın...Siz yapmazsanız UEFA yapıyor işte ! Şampiyonlar Ligine son anda almıyor !


"Mersin küme düşecek" haberlerine bugüne kadar inanmamıştık artık inanıyoruz...

Hector Cuper,"bu nasıl lig ,şikeciler neden düşürülmedi ?" diye sorduğunda yüzümüz kızarıp cevap veremedik.Elin yabancısının gördüğünü biz 7 ayda göremedik.Yazık !

Hedefimiz 5'de 5 yapmak,Basketbol şubesi kuruyoruz.Lütfü bey eski basketbolcu bize destek olacak.Salonumuzun temeli için U demir aldırdık... 

29 Ocak 2012 Pazar

ÖrümDer: "Stoch Çok Ayıp Ediyor"

Türkiye Örümcekleri Dayanışma Derneği (ÖrümDer) Başkanı Muhsin Tarantula, Fenerbahçe-Mersin İ.Y. maçının ardından basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı:
"Herkes bilir ki, örümcekler kutsal olarak kabul edilen nadir hayvanlardandır. Ayrıca örümcekler, sinek vb. zararlı canlıları ağlarıyla avladığı ve yediği için yüzyıllar boyu insanlarla dostça yaşamıştır. ANCAK! Hal böyleyken, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün garip saçlı Slovak futbolcusu Miroslav Stoch'un bir süredir türümüze karşı saldırgan tavrı sabrımızı taşırmış ve bizi bu basın toplantısını yapmaya itmiştir. ÖrümDer üyesi her örümceğin köşelerde ağ kurma ve yaşama hakkı vardır. Kimsenin egosu, tribünlere hoş görünme çabası, spektaküler gol atma arzusu, biz örümceklerin bu hakkını gasp etme hakkını vermez. Buradan adı geçen oyuncuyu, yani Miroslav Stoch'u, UYARIYORUZ! Üyelerimizin ağ kurduğu mekanlara arsız saldırılarını sürdürdüğü takdirde, Samandıra tesislerinde veya başka bir otluk mekanda, ilk çayıra bayıra çıktığında kendisini ısıracağız."

19 Ocak 2012 Perşembe

Yetenek Sizsiniz: Futbol Paydaşları

Evet! "Yetenek Sizsiniz Futbol Paydaşları" bugün birbirinden rekabetçi ve ilginç yarışmacılarıyla karşınızda... İzleyeceklerinize inanamayacaksınız, yarışmamız başlıyor!!!

+İlk yarışmacımız geliyor... Eveeet, Lütfi bizlerle, bu akşam bize nasıl bir show hazırladın? -Ben vantrolog show yapacağım, insanların karnından konuşmak dediği şey... Yani dudaklarım kıpırdamayacak, sanki konuşmuyormuş gibi görüneceğim ama çok şey söyleyeceğim. +Wow çok enteresan olacak bu, merakla bekliyoruz. -Başlayayım mı? +Ahahaahaa gördün mü sorarken dudakları kıdardamadı, çok acayip! Devam et, devam et...
+İkinci yarışmacımız Sadri Başkan geliyor... Oooo alkışa bak, seyirci çok seviyor seni? -Sağolsunlar severler, ben de onları çok seviyorum. +Bu akşam biz ne hazırladın acaba? -Ben ilüzyon yapacağım. Biraz zor bir numara, şu elimde görmüş olduğunuz tenekeyi kupa haline getireceğim ama önce bunun için ruh çağıracağım. +Çok ilginç bir numara, haydi şaşırt bizi. -Başlıyorum... Evet dumanlarla birlikte ruh geliyor bakın...

+Üçüncü yarışmacımız Mehmet Aliii, hoşgeldin! -Merhaba, hoşbulduk +Bize hangi yeteneğini sergileyeceksin? -Ben bir dans showu hazırladım. 5 dakika içerisinde son derece kıvrak figürlerle danstan dansa geçeceğim. +Nasıl yani, tam anlamadım.. -Şöyle olacak, tango yaparken, salsaya, oradan çaçaya, derken hiphopa geçeceğim. Çok hızlı ve akıcı olacak, farketmeyeceksiniz bile. +Vaaay, merakla izliyoruz öyleyse... 
+En iddialı yarışmacılarımızdan Ünal Başkan bizlerle -Herkese merhaba, iyi akşamlar +Hoşgeldin, senin showların hep çok ilginç oluyor, yine şaşırtacak mısın bizleri? -Bugün ateşli bir gösteri hazırladım. Herkes yangının üfleyerek sönmeyeceğini zanneder ama ben yanımda getirdiğim meşaleleri üfleyerek söndereceğim. +İnanılmaaaaz!! -Evet ama lütfen bunu kimse evinde, federasyonunda denemesin yangın üfleyerek sönmez, sadece eğitimli kişiler yapabilir. +Seni izliyoruz...
+Bu gecenin son yarışmacısı sevgili Suat. Merhaba hoşgeldin? -ÖnceLİKLE herKESE iyi akŞAMLAR diliyorum. +Sana da iyi akşamlar, programın sonuna geliyoruz, az da vaktimiz kaldı.. -BuraDAN TÜRK MilLETini seLAMLIyoRUM, sayGILARIMI sevGİLERİMİ sunuyoRUM +Tamam istersen gösterine başla. -BuGÜN sizLERE, önCE! rahMETLİ Metin MİLLİ taklidi yapaCAĞIM, ardından yine rahMETLİ Hasan MutluCAN gibi türKÜ söyleyeceğim, en sonunda DA sizLERE tereTE spikeRİ takliDİ yapaCAĞIM. +Bekliyoruz...

Karne Öncesi Velilere Tavsiyeler

Acısıyla tatlısıyla bir eğitim ve öğretim dönemimin daha yarısına geldik çattık.
Yarın karneler veriliyor.

Peki çocuğunuzun karnesindeki notlar kötüyse ne yapmalı?

İşte daha önce de
söyleştiğimiz 9 Eylül Üniversitesi Psikoloji ve Sosyoloji ana bilim dalı hocası Prof.Dr Semra Antakyalı'da altın öneriler !
Berkecan'ın karnesi bize verilmezse
okul aile birliğinden çıkıyoruz !
Değerli Veliler,


Çocuğunuz Trabzonsporluysa yapılacak şey gayet basit. Sınıfta iyi notlar alan Berkecan veya Adasu'nun karnesine talip olacaksınız! Bunun için okulunuzun disiplin kuruluna ve M.E.B'na başvurun. O karnenin sizin hakkınız olduğunu, Berkacan'ın böyle iyi notlar almasının mümkün olmadığını ve Adasu'nun yıllardır sınıf birincisi olmasının kamu vicdanını/okul vicdanını zedelediğini söyleyin. Okul kantinindeki görevlilerden veya servis ablalarından şahitler bulun. Ne alakası var demeyin bulun! Şehircilik ve Çevre bakanlığı da süreçte size yardımcı olacaktır.


Çocuğunuz Galatasaraylıysa (ki biz tavsiye etmiyoruz) yapılacak şey gayet basit. Sınıfta iyi notlar alan Berkecan ve Adasu'nun kopya çekerek bu başarıyı elde ettiğini M.E.B ve uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarından birine şikayet edeceksiniz. Birlikten güç doğar çok sayıda şikayet mektubu gönderin. Yan şubelerden destek alın. Mutlaka "amacımız kimsenin ceza alması değil, uluslararası normal neyi gerektiriyorsa o yapılsın. İlköğretim paydaşları olarak etik değerlere sahip çıkalım. Biz çıkmazsak gelir başkası çıkar okullarımızı 8 yıl kapar. Okulun marka değeri düşüyor, Okul aile birliğinden çıkabiliriz" yazmayı unutmayın. GS taraftar dernekleri Türkçe-İngilizce-Fransızca metinler konusunda yardımcı olacaklardır.


Çocuğunuz Beşiktaşlıysa yapılacak şey gayet basit.Karneyi bir odaya kilitleyin ve okul idaresine "bizim çocuk bu karneyi bile hak etmiyor, kopya çekmiş olmasından şüphe ediyoruz, aklanıp gelsin, o zaman karneyi vereceğiz" deyin. Emin olun okul yönetiminin de aklı karışacaktır. Berkecan ve Adasu'nun başarısı gölgelenecektir.


Çocuğunuz Fenerbahçeliyse yapılacak şey gayet basit. 0-3'den 4-3 maçını (hangisini isterseniz) anlatın. Çocuk ikinci dönem o elleri lavaboya sokacaktır! Pardon, yani başarılı olacaktır.

17 Ocak 2012 Salı

Cornu: Geri Dönüyorum !

Türk takımlarına 8,5 yıl ceza alacak veya 5,5 yıl maçlara 4-0 yenik başlayacaklar
Galatasaray'ın TFF'ye ihtarname göndermesi üzerine bir açıklama yapan Piere Cornu: Geç bile kalındı... GSCell'e geçtim, bir telefon uzaklığındayım, gerekirse yine gelirim Lütfü ile yemek yer, kahve içerim... Fener kesin düşer + 25 puanı silinir + 5 sezon Avrupa kupalarına Inter-Toto'dan katılır (ki o da artık yapılmıyor)... Elmander 10 Alex eder... Trabzon mutlu olursa UEFA da mutlu olur... Nedim bey'i beğenerek takip ediyoruz, Şenez Erzik ayrılınca onun yerine geçecek... Aziz Yıldırım'ın kuş gribi taşıyan iki tavuğu ülkeye kaçak sokarken gösteren kaset elimizde...

16 Ocak 2012 Pazartesi

3 Temmuz ve Dram

3 Temmuz'dan bugüne Fenerbahçelilerin kendilerini mağdur gösterme çabalarına nokta koyuyoruz. İşte Fenerbahçeli olmayanların 3 Temmuz'dan beri yaşadıkları acı dolu aile dramları:


FLAŞ FLAŞ! 5 maçın da skorunu biliyorduk diyen komiser, eşinin doğumgününü bilemeyince boşanmanın eşiğine geldi.

FLAŞ FLAŞ! Ateşi üfleyerek söndürmeye çalışan federasyon yöneticisinin şömine keyfi hastanede sonlandı.

FLAŞ FLAŞ! Amatör futbolcunun para sayma görüntülerinin 6 aydır ortaya çıkmaması üzerine, eşi çocuklarını da alarak annesine taşındı.

FLAŞ FLAŞ! Tahliye taleplerini reddetmeyi alışkanlık haline getiren hakim, eşinin yemek teklifini de reddedince sıkıntılı saatler yaşandı.

FLAŞ FLAŞ! Kupa iadesine özenen köylü genç "aklanmak istiyoruz" diyerek çeyizi iade edince töre cinayetine kurban gitmekten son anda kurtuldu.

FLAŞ FLAŞ! Yabancı misafirle yemekte hiçbirşey konuşmadıklarını iddia eden federasyon yetkilisine eşinden şok soru: "Gerçekten yemekte miydin?"

FLAŞ FLAŞ! Aniden kulübünün duruşunu sergilemeye karar veren sürücünün neden olduğu zincirleme kazada çok sayıda yaralı var.

FLAŞ FLAŞ! İngilizce sınavından yırtmak için Haseki'ye rapor almaya giden öğrenci sağlık kontrolünün ardından tutuklanma talebiyle disipline sevkedildi.

FLAŞ FLAŞ! Hiçbir 'tape'de ismi geçmeyen menajerin eşi "pasifsin işte, pasifsin" diyerek evi terketti.

UEFA Puan Yağdırdı

Bu tablo UEFA'da şok yarattı !

Trabzonspor'a, Pazartesi günleri maç yapmayarak mağdur olduğundan 15 puan ilave edilmesine,

Galatasaray'a Perşembe günleri maç yapmayarak mağdur olduğundan 22 Puan ilave edilmesine,

Salı ve Cuma günleri maç yapmayarak mağdur olan Beşiktaş'a 18,5 puan ilave,kupayı iade etmelerinden dolayı da 2,5 puan da bonus verilerek 21 puan ilave edilmesine,

Yükselen değer Orduspor'a Salı günü en çok maç yapan 2 takımdan biri olması nedeniyle  yıpranma payı olarak 5 puan ilave edilmesine,

Diğer takımlara puan ilave edilmemesine,

Puan ilave edilmesinin 1 hafta içinde yapılmaması durumunda 8 yıl UEFA kupalarına sadece bu kupayı daha önce almış takımların katılmasına karar veren UEFA TFF'den acil haber bekliyor.

- Nasıl olmuş haber ?
- Sen bu işi kaptın harika,manşetten gir.Bir de "Fenerbahçe'ye Lefter şoku" yaz "sahaya giren seyircilerden ötürü saha kapama gelebilir" diye alt başlık yap....Şşşh ,bana bir de bi buçuk kıymalı pide söyle,yumurta da kırsınlar...  

14 Ocak 2012 Cumartesi

Bu Da Mı Şike Değil?

Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan maçta Fenerbahçe Universal'in Vakıfbank'ı 3-1 yenmesi üzerine açıklama yapan Sadri Şener esti gürledi:
"Herkes futbola odaklanıyor ama esas Fenerbahçe'nin voleybol maçlarının incelenmesi gerekiyor. 13 maçtır maçları 3-0 veya 3-1 kazanıyorlar! Böyle birşey olabilir mi? Zorlanmadan kazanıyorlar, 1-0 veya 2-1 kazandıkları hiç maç yok... Şüphe götürmez bir durum var ortada, haftaya Eczacıbaşı karşısında da 3 set alırlarsa yetkililerin nasıl bir tavır takınacağının takipçisi olacağız. Tamam kaybetmiyorlar ama bari birkaç maçları berabere bitsin. Korrkunç bir durum!"

Zehir zemberek açıklamasının ardından Trabzonspor'un voleybolla ilgili planlarının sorulması üzerine Başkan Şener şunları söyledi:

"Voleybolda takım isimleriyle ilgili bir sınırlama bulunmuyor, dolayısıyla yapacağımız çalışmalar neticesinde Trabzonspor ismine rahatlıkla bir yer bulabileceğimizi düşünüyoruz. Önümüzdeki sezon Vakıfbank Güneş Sigorta Trabzonspor Türk Telekom ismiyle yarışabiliriz, neden olmasın? Takım ismi uzun olabilir dediler bana, Trabzonspor Kuru Kahveci Mehmet Efendi ve Mahdumları alternatifini de düşünüyoruz."

1925'ten Sonsuza!

Acı kaybımız...

12 Ocak 2012 Perşembe

Telekom Arena'da Tırnak Makasının Sahibi Fenerbahçeli Çıktı

Telekom Arena'daki Tırnak Makası bilmecesi çözüldü.

Celta Vigo'lu Clara yüzünden İspanya'ya 8 yıl ceza gelmişti !
Telekom Arena wellness ve masaj bölümü manikürcüsü olan Perihan Arzu (20) 'nun yere düşürdüğü tırnak makasını almak isteyen iki Adanalı seyircinin "önce ben alcam la " iddiasına girdikleri ve aralarındaki itiş kakış sırasında bir tanesinin makasın üstüne düşmesi sonucu bacağında çok hafif çizik olduğunu belirten GS Yönetimi "Perihan'ı uyardık,zaten kendisi Fenerbahçe taraftarı ama biz iki kulüp arasındaki iyi ilişkileri korumak için Fenerbahçe'den şikayetçi olmayacağız ancak durumu sorumluluk anlayışımız gereği  UEFA'ya haftalık görüşmemizde bildirdik.Uluslararası normlar neyi gerektiriyorsa öyle yapılacaktır.Bu olay bizim için kapandı" şeklinde konuştu.

Perihan hadisesinden sonra eli iyice güçlenen UEFA'nın CAS'daki davayı geri çekmesi için Fenerbahçe yönetimini bir kez daha uyardığı bildirildi.

Trabzonspor Birikmiş Bonusları İstiyor !

(DKHA-Özel)
Trabzonspor yönetimi ,etik kurulu raporuna göre 2011 yılının şampiyonu olduklarını belirterek , "Fenerbahçe Bonus Kartlarda 2011 yılında birikmiş tüm bonusların kendilerine verilmesini" talep etmek üzere IMF'e başvurmaya hazırlanıyor.


Bordo mavili taraftar grupları da IMF 'e güvendiklerini ,birikmiş bonusların kendilerine verilmemesi durumununda pazar günü şehirdeki tüm bankamatiklerin önüne 61 ölü hamsi bırakacaklarını ifade ettiler.


Gelişmeleri değerlendiren TFF'nin Fenerbahçe'nin ilave olarak 5 puanının daha silinmesini isteyeceği gelen haberler arasında.

11 Ocak 2012 Çarşamba

Trabzonspor 12 Adayı İstiyor

"Toplam ada sayısı 61'dir.61'de simgemizdir ,demekki adalar bize aittir"
Trabzonspor 'un 12 adayı istemek için UEFA'ya başvurması Yunanistan'da "komik istek" olarak yorumlandı.UEFA ise "konunun muhtabı TFF" 'dir dedi.

UEFA'ya yapılan başvuru sonrası, Türkiye Betamax Kaset Üreticileri Derneği Başkanı Hürdoğan Çıtırcalı ,"Dernek olarak suskunluğumuzu bozuyoruz...İki ülke arasında krize yol açmamak için Trabzonspor'a şampiyonluk kupası + geçen yılki süper kupa derhal verilmelidir" dedi.

3 Ocak 2012 Salı

Sıkı Sıkı Sarılın Birbirinize

Sıkı Sıkı Sarılın Birbirinize...
Fenerbahçe Ne Yapacak İkinize?

2 Ocak 2012 Pazartesi

Seni Üzer Miyiz Başkan?!

Sadri Başkan gazeteye çıkmış, elini uzatmış "Kupamı Ver Artık" diyor:


Seni üzer miyiz Başkan?! Elin boş kalmasın...