12 Ekim 2011 Çarşamba

Hagi Mi Alex Mi ?


Yenilgiyi Kabul Etmeyen Mağrur Bir Lider.

Koşmuyor ! O kadar iyi olsa Milli Takımda oynardı

SADRİ ŞENER : Alex Metris kapısında dolaşan o çocuk değil mi ? Bu bile 82 puan toplayan Trabzon’un haklılığını kanıtlar.Kupamızı istiyoruz.

ERMAN TOROĞLU : Alekss “Çocuk da yaparım kariyer de” havalarında.Kaç çocuğu var bu adamın ? .Haaa o zaman sorarlar adama,arkadajj sen mermilerimi sahada niye atmıyorsun diye… Fener’e Avrupa’da kaç kupa getirdin diye…

PLATINI : Bu konuda UEFA olarak Pierre Cornu’yu Türkiye’ye yolladık. İddianame ortaya çıkınca herkes kim daha büyük görecek.Bize bağlı ülke federasyonlarına da sorduk sadece Faroe Adaları‘ndan cevap gelmedi,geri kalanlar HAGI diyor.UEFA kupasını alana gider yapanı,8 yıl Avrupa'ya almayız...

HİLAL CEBECİ : Hagi tabiikide !Ben sudoku felan çözerken de hep soru çıkıyor .Dünya kupasını da alan ,en büyük futbolcu,zenci,brezilyalı 4 harfli diye. HAGİ yazıyorum.


BURCU HAKYEMEZ : Şu anda çok sevinçliyim,hala zıplıyorum.Bence Hagi.Zaten bizim Maya Poljak’in bile sesi Alex’den kalın !

ALİ ŞEN : George Hagi, 1982 Ekim ayında Farul Constanta'da  sağ bek olarak futbol oynarken onu antrenörü ION DIMITRU'ya  götürüp “bunu orta sahada oynat” diyen benim...

AHMET ÇAKAR : (Erman ne dedi ? Hagi mi dedi.Peki)…. Alex daha iyi futbolcu,daha yetenekli daha başarılı bir futbolcu diyemem ama daha iyi futbolcu tavırlarına sahip diyebilirim.Hagi belki çocukluğunda ,belki o zor geçen ergenlik döneminde ,belki de blue jean bulamayıp kumaş pantolon giydiği gençliğinde zor günler geçirmiş olabilir.Her evde Çavuşesku’nun 35x50 aile fotoğrafı bulunan baskıcı  ,karışıklıkların ve yoklukların doğal olduğu bir ülkede yetiştiği için daha sert gözüküyor olabilir ,daha agresif algılanıyor olabilir ama inanın,bana inanın o da pırıl pırıl bir çocuk.

T.F.F. : Türk futbolunun marka değerini ve paydaşlarının birlik ve beraberliğini korumak için bu tartışma bitene kadar her iki futbolcunun da lisanslarını dondurma kararı aldık.

ALİ AĞAOĞLU :Her ikisine de birer daire veriyorum.HAGİ’ye 5+1 ,ankastre ocaklı, jakuzili , ebeveyn banyolu , gömme şömineli ,yatak odasındaki aynalı ray dolabın içinde gizli kameralı (benim evde de var…) güney cephe veriyorum Alex’e 1+1 kuzey cephe…O kadar da olsun işte !

ŞENOL GÜNEŞ : Futbol ahlakını sahadaki alın teriyle birleştiriyoruz.Hakkımız olanı mücadele ederek istiyoruz.Ahlaksız yollara sapmıyoruz.Bu tartışma Hagi mi Şota mı şeklinde olmalıydı bile demiyoruz. Rakip futbolcu hakkında konuşmam.Alex kimmiş diyemem.Alenzinyo da o kadar penaltı atsa kral olurdu dersem rakiplerin seviyesine inerim.

ERCAN TANER: HAGİİİİ,HAGİİİİ,HAGİİİ

STEVEN SADETTİN SARAN :Fenerbahçe Alex’i satsın, yerine daha iyi bir oyuncuyu bulup maliyetini ödemeye hazırım.

BJK KULÜBÜ YAZILI AÇIKLAMA : Büyük Beşiktaş'ın görüşünün en sonda sorulmasını kabul edemeyiz.Bu durumda  oyuncularımız Fink,Ferrari ve Zapotoçni'ye futbol federasyonuna iade etme kararı aldık.

2 yorum:

  1. :) hahahaha Beşiktaş'la alakalı olan yardı. Ölüm vuruşu olmuş en sonda :)

    YanıtlaSil
  2. futbolumuzun paydaşlarına bitiyorum :)

    YanıtlaSil