4 Ekim 2011 Salı

Lords Of Football

Onlar gücün tek sahipleri... Yoldan çıkmış Azizlerin büyüsüyle kirletilmiş futbolu temizlemek için, Yıldırımlarla mücadele etmek için, tanrılar onları seçti...  Onlar futbolun efendileri... 


MALLY AYDINLORD


Göllerin, göklerin, gözlerin ve diğer bütün gö.lerin efendisi. Tefefentis ordusunun başkomutanı. Bademium'un hükümdarı. İktidar sahibi, yüce lider. Yıldo'dan sonra gelmiş geçmiş en beyaz saçlı prens. Eski Fenerion'lu, şimdi vatansız.


Mottosu: "Düşünüyoruz, taşınıyoruz, en doğru kararı vermek için emin olun 7/24 kaşınıyoruz"


Özel yetenekleri: Işık hızıyla hareket eder, bir bakmışsınız aday değil, bir bakmışsınız koltukta oturuyor. Yüksek hızda karar alır; 3 nanosaniye içerisinde birbirine zıt 5 farklı karar alabilir. Bademium'da emrindeki hekimlerin eşsiz iksirleriyle cansıza can verir, canlının canını alır. Bi de parasını alır. 


Zayıf yönleri: Yardımcısı Lütfüs'ün etkisi altındadır. Frankonya hükümdarı Platiner'den çok korkar ve sözünden çıkmaz. Platiner karşısında en büyük güvencesi Lütfüs'ün diplomatik yetenekleridir, ancak içerideki hainin farkında değildir. Savcius ve Hüquemeth'ten ödü kopar.


LORD HAMSEE


Alıkların ve balıkların efendisi. Sempatik, medyatik, hiperplastik, bumbastik Kuzey Kralı. Müzmin mazlum, daimi hak arayıcı. 


Mottosu: "O bizim hakkımız. O da bizim hakkımız, şu da. Hee onlar da..."


Özel yetenekleri: Ağlarken güldürür, güldürürken düşündürür. Yüksek talep gücüne sahiptir; her şartta, her konuda talepkar olabilir. 


Zayıf yönleri: Bünyesindeki fosfor fazlası nedeniyle sürekli hayal görür. Fenerion'u alt ettiğini tarih yazmamaktadır, ama o ve onlar tüm benlikleriyle inanır.


İMPARATOR FATER


Gazzaray İmparatoru. Floransa Prensi. Milano Kontu. Adana Kaymakamı. Aslan Kral. Hırs küpü, piknik tüpü. Motivasyoner şahsiyet, karizmatik pompa.


Mottosu: "Every times something happens, what can I do?"


Özel yetenekler: Sevgisiyle döver. İkna edici alt dudak hareketlerine sahiptir, alt dudak uzadıkça tanrılaşır. Her sözü düstur kabul edilir. Duruma göre süper esnek, sümüksü ve jölemsi bir formda pozisyon alır. Milli orduya asker vermeye bayılır, ölür.


Zayıf yönleri: Haşaaa, kusursuzdur. Askerlerini çiğ etle beslemesi tek eleştirisi konusudur. Bi de beyazlaşan göğüs kılları. Ha bi de göbek mi o?


KOCA HERMANTOR


Evrenin hakimi, hakemi, haseti. Eyyami'lerin şahı, şeyhi, ruhani lideri. Knights of Kabzimal'ın son temsilcisi.


Mottosu: "Arkadaş bak. Bak arkadaş. Arkadaş! Bak bak bak. Yaa işte bu. Yaaaani!"


Özel yetenekleri: Muazzam icat yeteneği, kutsal kitaba getirdiği "penaltı gibi penaltı" ve "sarı buçuk" yorumları. Kalın zırhının altında kara'ya ak, ak'a kara, bok'a mama diyebilme esnekliği. 


Zayıf yönleri: Kalkanı ve zırhı çok güçlüdür ama gözü zayıf noktasıdır. Ancak gözlük yardımıyla koruyabildiği gözünün geçmişteki "hakeme gözlük, eline sözlük, saçına tarak, ......." savaşında hasar gördüğü tahmin edilmektedir. 

1 yorum: