5 Nisan 2012 Perşembe

Atletle Yakalandı, Hayatı Karardı

(DKHA_ÖZEL)

Trabzon Avni Aker Stadyumu yakınlarında yapılan bir üst araması sırasında atletle yakalanan Dursun T. (43) adlı şahıs casusluk şüphesi ile göz altına alındı..

Masumiyet karinem var !

Üzerinde Fenerbahçe maçının bileti de bulunan şahıs, maça gittiği halde niye atletini sahaya atmadığı konusunda sorgulanıyor.. Olayın duyulması üzerine şehirde büyük infial yaşanırken emniyet müdürlüğü önünde toplanan çok sayıda Trabzonsporlu taraftar, şahısın ya kendilerine teslim edilmesi ya da linç edilmesini istediler..

Öte yandan Bir taraftar grubunun da şehirde atletli insan avına çıktığı bildiriliyor.. Çok sayıda vatandaşın üzerinde atlet olmadığını göstermek için ya çıplak dolaştıkları ya da tişörtlerini sıyırarak dolaştıkları gözleniyor...

3 Nisan 2012 Salı

Atlet Dağıtımı Yapılacaktır

(DKHA-Özel)
Trabzonspor'un cumartesiyi pazara bağlayan akşam bir İstanbul takımı ile yaptığı ve nörolojik olarak sağlıklı kabul edilemeyecek bir hakemin bal gibi ofsayt golü vermesi nedeniyle TFF kayıtlarına 1-1 olarak geçen maçtan sonra taraftarlarımız kulübümüze binlerce başvuru yaparak " eylem amacına ulaştı,maçı kazanamadık ama olsun amk ,atletlerimizi geri verin " demişler ,atletlerine sahip çıkmışlar yine bir ilke daha imza atmışlardır .


Yarın sabahın erken saatlerinden itibaren, 12.00-19.45 arası atletler sahiplerine iade edilecektir


Toplanan atletlerin çoğunun arkasında sağduyulu taraftarlarımızın isimlerinin baş harflerini yazmış olduklarını gördük.Buna göre isimleri M-S-L ile başlayanlara atletler öncelikle dağıtılacak kalan atletler ilk gelen alır prensibi ile karton kutudan kişi başı en az 1 adet olarak alınabilecektir.


Atletleri iade eden kulübümüzün Şampiyonluk Kupasının iadesini beklemesi en doğal hakkıdır.

Yerini değiştirmişler,benimki tam çizginin üstündeydi