22 Mart 2012 Perşembe

Terim'e Yeni Yardımcı

Fatih Terim'in yardımcısı Hasan Şaş'ın Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yaşadığı yabancı madde isabet etti etmedi polemiğinin ardından etik değerlere çok önem veren Ünal Aysal yönetimi, Şaş ile yolları ayırmaya karar verdi. Aldıkları kararı basın mensuplarına değerlendiren Aysal, "Şaş konusu kapanmıştır, daha fazla konuşmanın anlamı yok. Biz kendisinin yerine geçecek antrenörümüz Sezai Kaşıkoğlu ile anlaştık bile. Artık önümüze bakmanın ve Sezai Hoca'ya başarı dilemenin zamanıdır." dedi.
Sezai Kaşıkoğlu, Galatasaray'a gelmeden önce Kütahyaspor'un antrenörlüğünü yapıyordu.
Deneyimli antrenör Sezai Kaşıkoğlu'nu basına tanıtan Aysal, "Yeni hocamızın vücudunun metalleri çekmek gibi bir özelliği var. Playofflarda maçların daha da gergin olacağını ve sahaya birçok yabancı madde atılacağını üzülerek görüyoruz. Sezai hocamızın da yardımıyla para isabet etti etmedi gibi bir tartışmanın ortadan kalkacağını düşünüyoruz. Bu tartışmayı biz bitirmesek UEFA bitirirdi. Elini taşına altına koyan taraf olmanın haklı gururunu yaşıyoruz." dedi.


Basın toplantısında Sezai Kaşıkoğlu'nun transfer ücretinin ve maaşının Jumbo sponsorluğunda karşılanacağı da açıklanırken, Sezai Hoca foto muhabirlerine sponsorun kaşıklarıyla poz vermeyi ihmal etmedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder